Pogoji uporabe

POGOJI UPORABE

Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati pogoje uporabe. Z uporabo te spletne strani izrazite svoje strinjanje s pogoji uporabe. V primeru, da se s pogoji uporabe ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani zapustite.
Vsebina spletne strani www.maximarket.si je zaščitena, kot industrijska lastnina. Vsebino lahko uporabljate samo v skladu s temi pogoji. Spletna stran www.maximarket.si ne daje jamstva ali zagotovila, da ne boste z uporabo gradiv, ki so objavljena na spletni strani, kršili pravic tretjih oseb, ki s spletno stranjo niso lastniško povezane.
Uporaba vsega slikovnega in video materiala, ki se nahaja na spletni strani, je za vas ali od vas pooblaščene strani prepovedana, če ni v teh pogojih določeno drugače. Uporaba slik lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij.
Upravljalec spletne strani se trudi, da bi spletna stran vsebovala točne in ažurne informacije. Spletna stran maximarket.si ne daje garancije za točnost informacij, ne prevzema pa tudi odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake v vsebini strani. Stran uporabljate in na njej iščete informacije na lastno odgovornost.


Nobene vsebine spletne strani maximarket.si, NI mogoče tolmačiti, kot podelitev licence ali pravice do uporabe.

Spletna stran maximarket.si lahko kadarkoli spremeni pogoje poslovanja.

REKLAMACIJE

V primeru nezadovolstva z blagom, lahko zapakirano blago vrnete v roku osem dni, od datuma prevzema ali dostave. Za razsut tovor je potrebna reklamacija pred kipanjem na vašem gradbišču, ker vam reklamacije pozneje ne moremo priznati. Blago, ki ga reklamirate mora biti nepoškodovano, nerabljeno in zapakirano v originalni embalaži. O vračilu blaga nas morate obvestiti na elektronski naslov, kjer tudi priložite kopijo računa. Blago lahko vrnete v osmih dneh po pisni reklamaciji na lastne stroške. Blago vam bomo zamenjali ali v petnajstih dneh vrnili denar. Izdelke z vidno napako ne smete vgraditi, ker za vgrajene izdelke reklamacije ne priznavamo. Ne priznamo tudi reklamacij manjših od dva procenta, ki so kalo.

CENA PREVOZA IN ČAS DOSTAVE

Za naročila manjša od 150,00 evrov so prevozni stroški 11,45 evra, za večja naročila pa prevoznih stroškov ni.

Blago naročeno in plačano do 17.00 bo dostavljeno v 48 urah na vaš naslov.

GARANCIJA

Garancijo za naročene izdelke izdaja proizvajalec in vam velja v skladu z garancijskim listom in računom. Garancijski roki so navedeni na računu ali na garancijskem listu.

PLAČILO

Vse cene v spletni trgovini vsebujejo DDV in veljajo na dan naročila.
Spletna trgovina si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.
Naročeno blago lahko plačate po predračunu na transakcijski račun odprt pri banki SKB številka: SI56 0311 0100 0749 386. Predračun vam bomo poslali na naslov s katerim ste se registrirali, zato mora naslov biti točen. Pravne osebe nam morate posredovati identifikacijsko številko za davek na dodano vrednost. Predračun vam na elektronski naslov ali na poštni naslov pošljemo v roku enega dneva.